[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum RoAnimals » Sfaturi pentru stapani » Comportament ciudat al patrupedului ? » Comportament (Comportament la Amstaff)
Comportament
RoAnimalsData: Vineri, 2015-05-29, 2:07 PM | Mesaj # 1
RoAnimals
Grup: Administratori
Mesaje: 1013
Reputaţie: 100
Status: Offline
Comportament AmstaffAmstaff-ul este un caine inteligent extrem de loial si afectuos cu familia ca animal de companie. Se comporta bine cu copii. Ascultatori in majoritatea cazurilor acest caine nu vrea decat sa-si multumeasca stapanii. Este extrem de curajos si inteligent ca si caine de paza. Cresterea atenta din ultimii 50 de ani a Amstaff-ului l-a facut extrem de prietenos, demn de incredere, un caine bun pentru copii. Un luptator feroce daca este provocat. Un caine de paza foarte bun, se lupta cu dusmanii pana la moarte. Aceasta rasa suporta foarte bine durerea. Cainii care nu socializeaza pot fi agresivi. Acestia pot fi invatati de mici cu oamenii pentru a le curba tendintele agresive. Acest caine datorita faptului ca este foarte puternic nu este recomandat oamenilor pasivi. Trebuie impusa ierarhia. Toti cainii concureaza instinctiv pentru a prelua conducerea intre ei si nu numai. Aceste linii sunt clar definite. Tu si restul familiei trebuie sa va impuneti ca el sa stie ca ierarhic este mai jos decat voi.

Creator RoAnimals !
 
Forum RoAnimals » Sfaturi pentru stapani » Comportament ciudat al patrupedului ? » Comportament (Comportament la Amstaff)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: